Translate

17. veebr 2018

Kes kelle arvelt elab?



Täna ma kirjutan teemast, mis mind meeletult kurjaks teeb. Ma mõtlesin 2 päeva, kuidas ma seda kõike siia sõnastan, kuna meil on eelkõige pereblogi ja ma ei taha väga ebatsensuurseks minna.

Ka mina olin üks neist, kes esimeste seas tuludeklaratsiooni esitas. Täpsemalt 13nda veebruari õhtul kell 21:38. Esialgne tagasisaadava summa prognoos osutus niiiii valeks! 
Päriselt- ma olin vihast lõhkemas! Minu laste koolituskulud lihtsalt kirjutati korstnasse ja summa oli 5x väiksem sellest summast mida ma eelmise aasta süsteemi järgi tagasi saama oleks pidanud ja mehele ma neid üle anda ei saanud, kuna me pole abielus! Nagu- mida kuradit!? 

Alguses mõtlesin, et olen ise midagi valesti teinud ja vaatasin teist korda veel üle. Siis kolmandat, neljandat ja ma ei teagi.. Tõenäoliselt 6-7x kindlasti, aga summa ikka sama. Ja noh, minu teada pidime tuludeklaratsiooni sel aastal veel eelmise aasta intresside ja süsteemide järgi tegema, aga ei! Riigiisad on omale sihiks võtnud, et lihtinimese ülesanne on saamata jäänud alkoaktsiisi vahe kinni maksta! Täpsemalt öeldes, on Viktor Vassiljev kindel, et saamata jäänud alkoaktsiisi vahe tuleb tasa tuludeklaratsioonide rahaga. Taaskord- mida kuradit!? 

Peale selle, et abikaasad ei saa enam ühisdeklaratsiooni esitada, on kodulaenude intressidelt tagasi saadava summa lagi megamadalaks pressitud. Kui varem ei läinud see mis üle 1200€ jäi enam arvesse, siis nüüd on see summa 4x väiksem!! 4 KORDA! Ehk, et nüüd arvestatakse sulle raha tagasi kuni 300€ pealt. Kõik see, mis jääb üle läheb riigile. Naeruväärne ju!! 



Okei, ma vähemalt saan mingigi raha tagasi ja õnneks peale maksma ei pea, aga nagu tegelikult ka!? Mis kuradima rahva koorimine see olgu?!?! Ma lähen lihtalt nii keema! Mis asi selle süsteemi muutmisega nüüd on siis?? Lubati suure suuga, et uued maksumäärad kajastuvad järgmisel aastal tehtavas selle aasta deklaratsioonis, aga nagu alati valetati rahval nägu täis! On vaja võtta sealt, kus niigi juba seitse nahka seljast kooritud, aga ei! Proovime veel- äkki saame 8nda naha ka veel kätte!
Üleval Toompeal nähakse, et eestlane elab paremini, kui nende arust vaja oleks, siis kohe parandatakse viga! 


Ja siis teatab J.Ossinovski rahulikult, et Eesti riigil läheb väga hästi! Tekib kohe küsimus: Millisel osal Eesti riigist? Ilmselgelt on mõeldud seda osa, mis sinna Tallinna linnavalitsusse ja Riigikokku jääb! Neil läheb tõesti väga hästi. Riigikogus tõstetakse pensionäride pensionitõusu varjus enda palkasid ja puha.. 
Loomulikult läheb teil seal üleval hästi, aga seda ei saa öelda ülejäänud inimeste kohta, kes tegelikult moodustavadki selle õige Eesti, sest see on AUS EESTI! 
Korralikud inimesed ja maksumaksjad, kes rügavad 12-14h vahetusi, et teenindada ka neid, keda tegelikult teenindada ei tahaks (Kui tuleb näiteks J.Ossinovski poodi, rebasemüts peas, siis manad näole hundiilme ja hambadristis teenindad. Võibolla teed natuke nalja ja pakud soodushinnaga viinapudelit "Kalashnikov")! 
Need samad LIHTSAD inimesed, kes ei saa töölt OMAL SOOVIL lahkumise eest tuhandete eurode suurust hüvitist. 
Need samad inimesed, kes käivad kodust eemal tööl bussiga või ISIKLIKU autoga. Veel parem- oma jalgrattaga ja seda sõltumata ilmast! 
Need samad lihtsad maksumaksjad, LIHTINIMESED, kes ei saa kuluhüvitisi rääkimata mitmetuhande eurostest palkadest. NEED SAMAD LIHTSAD INIMESED MAKSAVAD KOGU SELLE KURADI JAMA EEST, MIDA RIIGIKOGUS KORRALDATAKSE! Tahaks tõesti teada, kui paljud teist, närukaeladest, on reaalselt proovinud elada 300€ kuus?! Kui paljud teist on reaalselt teinud PÄRIStööd ja seda miinimumpalga eest?! 

  • Ma saan aru suurepäraselt nendest inimestest, kes võtavad 24.02 ette reisi Lätti. See ei ole mingi alkoreis vaid põhimõtteline protest Eesti riigi maksusüsteemide pärast. Rahvast lihtsalt ei võeta kuulda ja kuidagi tuleb ennast kuuldavaks teha. Minu meelest vägagi teretulnud üritus ja lihtsalt suurepärane ajastus.


❗❗Kõige lõpuks tahaks ma teada, puhtast uudishimust või nii..  AUSTET' JÜRI RATAS JA JEVGENI OSSINOVSKI: ON TEIL PSÜHHIAATRI JUURES KONTROLLIS KÄIDUD!? 
Sest mõistuse juures inimesed sellist jama kokku ei keera❗❗





 


7 kommentaari:

  1. Tõsi mis tõsi,need ajuhiiglased oleks aeg Jämejalga kinni panna ! Tubli !

    VastaKustuta
  2. http://www.aigarsade.com/Riikide_olemus.pdf

    VastaKustuta
  3. Hea, et peale minu veel keegi sellest jamast kirjutab.

    VastaKustuta
  4. Miks peaks üldse kodulaenu intresse tagasi maksma? Kas sul on laenulepingus kirjas, et riik maksab intressid tagasi?

    VastaKustuta
  5. Koolituskulud saab ju ühest deklarist teise tõsta (ühe vanema deklarist kustutad ära ja kirjutad teise).
    Koolituskulude piir oli juba eelmisel aastal 1200...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kahjuks mitte. Sai uuritud kõiki variante, aga lõpptulemuseks oli ikka see, et kui ma pole abielus, siis on varalahusus ja sel juhul ei saa elukaaslasele ka anda.

      Kustuta